I was visiting Marc's site today and was treated to a hysterical read, the result of a game he played on Google. This is how you play: Do a Google search for your name and the word "needs" together in quotation marks. (My search looked like this: "Becky needs".) Then you're supposed to share the five funniest hits.
I couldn't pick 5 so here is my Top 15 Countdown:
15)Becky needs... a GIANT DANCING RAT!!! 14) Becky needs the help of river pirates to free her brother. 13)Becky needs to get out the bathroom. (True. What can I say? I'm pregnant.) 12)Becky needs a medical corset to keep her from physically falling apart. (Also true.) 11)Becky needs implants. (Not really true.) 10)Becky needs her pants changed. (Definately not true. I may be pregnant, but I'm potty trained.) 9) Becky needs to do some clothes shopping, since she’s already been seen in everything she owns. 8)Becky needs more friends, since she’s so lonely. (May have something to do with the clothes.) …
There are two things that can happen if you take a look back at your life a year ago... It can either be super depressing to see how awesome life was and how much it sucks now, OR it can put everything in perspective and make you really happy with how things are going.
At least if you're me.
So? Depressed? Happy?
Happy! A year ago I was moaning about having to be on eye drops every hour AGAIN. This year I am taking these injections that I kind of hate, BUT have managed to prevent an iritis flare-up. Also I have a job I love.
So, even though I'm presently to sick to get out of bed, so dizzy, and have eight baskets of clean laundry waiting to be folded, and two baskets waiting to be washed, (I counted, it was easy because all of them are in my room) life is good I think. Or at least okay.
I'll tell you more about teaching later. In fact, soon you'll be begging me to stop telling you about teaching because it's almost all I think about. And by you I mean... Shirley? A…
Pred Forte 2 weeks at 1 drop/hour = 14 x 24 = 336
2 weeks at 1 drop/2 hours = 14 x 12 = 168
1.5 weeks at 1 drop/3 hours = 10 x 8 = 80 1 week at 1 drop/4 hours = 7 x 6 = 36
1 week at 1 drop/6 hours = 7 x 4 = 28 4 days at 1 drop/8 hours = 4 x 3 = 12 1 week at 1 drop/ 12 hours = 7 x 2 = 14 1 week at 1 drop/day = 7
Homatropine plus 10 weeks of 3 drops/day = 70 x 3 = 210
Glaucoma Drops plus 3 weeks of 3 drops/day = 21 x 3 = 63
Awesome. That means I probably only have to put in eye drops around 954 more times, and go to the eye doctor 20 or so times to fix this next iritis flare up. And here I thought it was a thousand and dozens.
(Actually, my right eye usually responds to the steroids much better than my left eye, so it shouldn't be as bad. I'm just really discouraged, and super annoyed, and have no room in my life for a positive outlook.)